Grillad libanesisk mat, yuuum

Hejpåer! Detta var maten som vi åt, ahahhdblrösjwlnddoe.. Idag har jag vart med den vanliga typ, kom hem kvart över åtta. Imorgon ska jag ut igen med massor hoppas det blir lika kul. Men nu ska jag kolla på film. Puss!


Helt flum och en go dag

Med detta säger jag gonatt!


Lägger mig nu, gonatt!


Your not easy to please

Hej! Kom hem för en halvtimme sedan och har käkat lax och potatis med dill. Asgött! Men nu sitter jag och kollar på the vampire diaries, puss!


there is nowhere to hide, you have to decide where is your place?

image descriptionimage description

You treat me like a stranger and it feels so rough

Hejpåer! Är hos min papi och praoar med rebecka, var på torpa förrut och träffade tobbe och några. Ska träffa dem sen igen. Men nu ska vi diska lite, puss!

 

 


sing for the moment


hej! sitter och kollar på scrubs, bästa dem! imorgon så kanske vaknar jag 11 eller 10 vet inte, haha får se när jag orkar. men tror att jag sover snart, puss!

ps. kika in på hannas blogg. bästa hon hjälpte mig med några saker med bloggen!

people care about people who cares about themselves


HAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHHAHA

hejpåer! sitter och kollar på film. Har vart med massor av folk och shit förrut. Men sara kommer tillmig lite senare en stund. Men nu ska jag duscha. Puss!

I bussen på väg till vargön!


Is anybody out there?

Hej! Sorry har inte bloggat idag men det hade hänt massor men idag vaknade jag halv elva sen drog till torpa skolan träffa några sen började ett. Sen efter halv tre så orkade jag inte så drog jag med tobbe till vargön. Och så var vi med olsson, måns, louise och fiona (sara) men alla förutom jag och olsson stanna kvar till 6 så var vi med hampus, thomas och alex. Men drog typ 40min senare. Men imorgon tror jag att jag vaknar 11 kanske, får se.. haha så gött att sluta och börja när jag vill! Aja, nu ska jag sova. Puss!


ni fattar bara inte


Pissregn

Jävla smink som rinner, haha enjoy!


The days just passes by without you




HAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHAHHA

Hejpåer! Sitter hemma hos mig och dubkar musik med chips och påskmust! Vi var på konfirmationen förut och det var så tråkigt! Dog nästan.. men nu ska vi dra och kolla på 3D film. Puss!

 

 


-

Don't fight me, I always win.

 


just stay true to me


Hej! Sitter med en fucking annorlunda hårstyle. Ska ta kort på det imorgon och visa er. Imorgon ska jag upp 10 och dra till konfan med sara och kolla på när dem konfermerar sig för jag och sara har slutat där. Men så ska pappa köra oss upp dit. Sen efter konfan så kanske är jag med folk eller något sånt skit. Men ellerfall om jag inte bloggar så är jag med dem. puss och gonatt!

ps. hanna ska fixa bloggen så den kanske kommer att se konstig ut eller något.

it's been to long by myself


Hej! Bästa mammasom gjorde tacos till oss. Asgött var det. Jag sov en "nap" och sen så vaknade jag med att min bror och min mamma satt och dansade och hög musik. HAHA, bäästa dem. Men nu ska jag gå och dansa med dem. Bloggar lite senare. puss!


I didn't start the fire

Gonatt!

 


Always remember that haters are your biggest fans


Hejpåer! Kom hem för några minuter seden och blev välkomen med tårta och cola. Bäästa! Åt i rimini förrut med sara, tobbe och louise. Men idag drog alla tidigt.  Men nu ska jag mysa med mig själv och kolla på film och käka chips. puss 

I'll hold you through the night

Hej! Sitter i pizzerian och sjunger med rebecka på typ alla eminem låtar. Så jävla bra, min favo artist nu. Eller jag har alltid gillat han med fortfarande, nu är han "on the top" Vaknade tio och sen drog till torpa och var med tobias i 2timmar och kom nyss hit. Efter praon drar jag till vargön med tobbe. Och då ska vi träffa massor. Kommer hem sent eller tidigt. Vet inte bloggar ikväll! Puss!


the most beautiful thing in the world


Hejpåer! sitter med hörlurar och chillar och lyssar sönder på eminem. Vart med massor idag igen och det var as gött men nu chillar jag bara med syrran. Ska ta och sova tidigt idag. puuuuss

It's a long way there but every step I come closer, I love it.


when i see you lips i just want them on me


Hej! sitter på pizzerian med rebecka som är tröög, hon kan inte ens diska en jävla tallrik (!) men nu sitter vi och kollar på project runway. Men nu ska vi städa mer. och lite senare ska vi käka hamburgare. puss!

Im on a boat, bitch

Hej, kom nyss hem och chillar! Vart med massor av folk. Först var jag på praon. Åkte elva och slutade tre. Sen möte jag upp Tobias och sen drog vi till vargön och träffa alla andra. Jag är så jävla trött så jag ska ta en "nap" nu. Kanske så bloggar jag senare ikväller eller imorgon. Men ellerfall 'gonatt' PS. Designen är inte klar!


fett skön dag


Hejpåer! sorry för att jag inte blogg direkt när ja kom hem för att jag somnade för att jag somnade halv fyra "igår" Men ellerfall efter praon slutade 3 för att jag hade lust med det. Bästapappa! Sen var jag med tobias, sari, sara, lelle, olsson, petter, måns och moa. Det var fett kul. Men tobias följde inte med till vargön men jag var med han ett tag innan med sari och marie. Sen så fick jag dra hem tidigt så sari drog också då så han tog bussen vid mig och sen så kom jag hem direkt sov, och sen pluggat. Men nu ska jag lägga mig, men det är chill jag ska vakna 9.40 imorgon. Gonatt!

i know you´r thirsty



Tjoooooooo, bäästa rebecka kommer praoa här med mig i 2 veckor, fuckin awssooome! Just nu sitter !vi och chillar med musik och jag dansar och rebecka vill slå mig..men nu ska vi fortsätta. pusss

på väg till "jobbet"


ändrat allt


hejpåer! har suttit i ungefär 1 timme på hur bloggen ska vara för att jag orkar inte med den gamla designen. Men efter vi kom hem så drog jag och min syster ut och handla så träffade jag några i en halv timme eller något. Så nu ska jag kolla på film och käka chips och dricka cola. Och myser i min polo tröja. P&K

i'm trying to reach you but you always slip away

hejpåer! kom nyss hem från thn. Först åkte vi tlll en fuckin äcklig kinaresturang som heter shangha-li något sånt, typ brevid strandgatan. Och så fick min syrra 3 fucking äckliga hårstrår i maten. Fyfan vad vidrigt så min syster käka inget så efter det så drog vi till max och fick underbart goa lyxshake! Men nu sitter jag och nördar musik och fixar till mig. Har laddat ner ett nytt spel på iphone som heter stardom. Asgrym och har nördat den i 2dagar. Men imorgon tror ja att det blir fett grym uppdateing för jag har prao hos min papa och kommer att vara på datorn 24/7 men efter så ska jag vara med tobias. Bloggar lite senare, eller imorgon morgon! puss


paain

Måste bara visa hur mina läppar såg ut för 2 dagar sen, och är fortfarande lite så..
Men nu ska familjen åka till thn, bloggar senare!


it's always your way, not even a comprises

Hejpåer! Sorry att jag inte har bloggat men det har inte vart så mycket och skit.. I förrgår så kom jag hem vid kvart i tio och fick straff för att jag inte lyssnade så nu får jag inte vara med någon på typ 2-3 veckor.. fml! Men igår så kom pappa med pizza till oss så satt vi och käkade. Ah har inte gjort så mycket annars. ps. bilderna är inte redigerad mitt hår är så rött! grymt snyggt va?


turn my swag on

image description
f i n a s s t e ♥

Hej! Vaknade nyss och dunkar lite musik och chillar. Kanske ska dra ut med folk idag med men annars så är det städa dagen eller chill med familjen. Men nu sitter jag och ska kolla på roliga videosar på youtube. pusss

now and then i think of all the times you skrewd me over

picpicpic
Hejpåer! kom nyss hem från en fett chill men damp dag. Och så var vi nere vid studion och sjöng och skit. Fett kul! Men nu ska jag städa och nörda sönder musik. puss!

Now and then I think of when we were together



Hej! Sitter och nördar denna bästa låten. Så jävla skön. Idag så väckte dummatobbe mig med sms. Skitunge.. Men idag så ska ja vara med folk igen. Men måste städa först men annars så bloggar jag ikväll! puss

Gonattfinaste! ❤

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


bääästapappa!

Hejpåer! Sitter med hårfärg i håret och har ett faboulus snyggt nytt skal! As glad för fan. Pappa kom hem och bara gav mig det, habibi älskar dig. Men nu kollar jag på big bang theory och dör av garv. Kommer kanske bilder senare eller imorgon. puss!

 


too having an awsome time is noting to compare with


saknarmitthååååååår!

Hejpåer! Kom nyss hem från en grymt skön dag. Vart med grymma vänner och skrattat ihjäl mig och shit. Men nu ä det typ skitigen. Pallar inte med allt. Men nu ska jag inte vara depp så jag ska kolla på film och dricka påskmust. pusss!

Asså seriöst..


Förlåtförlåtförlåt.. jag försöka att bli bättre på att blogga men ibland så pallar jag inte mer. Men nu ska jag berätta om igår. Efter att jag duschade och torkade mitt hår så fixade jag och min syster till oss. Drog till viking(pizzerian) sen beställde vi en pizza var som var lika stor som nästa halva fucking bordet och det var en vanlig pizza. Dafuq? Så efter vi käkade så skulle yvonne hem och till mina vänner så hon tog med sig våra rester från pizzorna och hade knappt käkat halva pizzan innan vi blev mätta.. Då smsade sara mig och skrev att hon var vid Ica och så hick jag dit och träffade henne, byström, alex, hampus, kenny, johanna&josefine, tohmas och m.m. Så hade vi kul, och lite drama och sen drog jag hem nio och käkade resten av pizzan och kollade på tower heist. Tror jag den heter, och den är bääst! Men idag så kommer sara hem till mig och så ska hon färga mitt hår. Fett grymt ju! Men nu. Blev det ett långt inlägg, men om jag inte bloggar mera idag så är detta mina planer, jag bloggar om det blir ändrade planer också, puss!


never wanna let you go


finaväänner

Hejpåer! sitter och lyssar på musik och chattar me gott folk. ska kanske färga håret idag om min mamma orka om hon lovade mig för 1 vecka sen.. jag är nyduchad så nu ska jag torka mitt hår. Och lite senare så ska jag och min syrra dra och käka om det blir idag. Hehe, puss!

this wasent the plan


bäästaconverse!

Tjoo, nepp det blev att jag stannar hemma och kollar på peeewdiiepiie! Och skrattar röven av mig och bli as rädd. Men nu ska jag fortsätta att kolla på han. pusss

har ni tänkt på varje ladies ni vill ha, varje liten ass som ba bawnsar varje dag


Tjooolihoop bruuuuuds and bbooys! Sitter och dunkar awsome musik och har planerat med syrran att vi ka ut och käka lite senare så det är ju gött. Annars så vet jag inte va planerna är idag men för tillfället så är det dunkade musik och chilling. pusss

It's just to much too be next 2 u

osminkad..

Hejpåer! Sitter och chillar i sängen med mitt påskägg, asgött ju! Jag och min syster körde godis poker, och så vann jag ofc, hehe! Men nu kollar jag på en as bra film på femman. Puss!

 


På väg till påskelden med isa!


ensam hemma och duuuuuuuuuuuuuunkar musik


Tjooo! familjen har dragit och isa har kommit och så är det DUUNKKADE musik! Snart blir det att ta en promenad till viking och käka. Livet leker. Pusssss!


things just come and goes


Hejpåer! Jag glömde att säga till er igår att jag ska byta skola i nian. Till tärnan! Det är ju fett awsome! Hoppas att det blir bätträ där nu. Men annars så är ju det pååååsk imorgon. Vi håller på att dekorera huset med påsk grejer och fjädrar överallt. Nu så ska jag hjälpa mamma med att måla äggen. puss!

even the almighty


Hej! idag har jag inte bloggat för att jag har vart med isa och robert "hela" dagen. Isa ringde och så drog jag hem till henne vid tre och se vd typ fem så kom robert. Det var as kul och mys. Vi satt och skrattade åt random saker och kollade på videosar. Men nu är jag hemma och kollar på film i 3:an. Men nu ska jag nörda fb. puss!

notings harder than love

image description
Hej! kom nyss hem. Skola var så jävla fittigt. Jag bråkade med en jävla peddo lärare vid namnet hasse. Ha påstog att jag fuskade och sa att jag inte skullet tjuvkika på den bakom mig när jag kollade bak så hade hon tagit mitt sudd. Och som vanligt så skyllde han på mig. Vi hade prov och jag var även före henne!? Sen efter 2min så satt han och glodde på mig sen gick han till tjejen bakom mig och sa. Du kanke borde byta plats på grund av.. aah du vet. Så pekade han på mig. Så blev jag så jävla sur så att jag slängde omkull bordet och stack ut. Åhhhhhhhhhh ska döda den fittan. Och så hade jag utveckligssamtal och det gick ju skit också. Men jag lever för tillfäligheten. Efter skolan så mådde jag sjukt mycket bättre tack vare mina fina vänner. Mår alltid bättre med ett gott skratt! Nu ska jag plugga lite bra för att. Men annars så ska jag inte till skolan i en månnnnad! :o bäästa! 1 vecka lov. Sen 2 veckor prao. Så vi börjar 2 maj. Awsome! puss

blir så jävla sur


truust

image description
hahahaha..

Tjooooooooooooooooopo, sitter och vänta på en film som verkar vara as grym att laddas men det tar ju förfan år ju! Men just nu kollar jag på friendzone och jag älskar det programet! Jag har så jävla ont i magen så jag ska ta och göra te för att det hjälper mig som fan. Men nu ska jag dra. Puss!

kan inte hjälpa det...

image description
hej, asså förlåt för min sämsta bloggnig men jag orkar verkligen inte och nu har internet börjat hacka och shit. Men nu vet ni varför jag suger på det. Kom nyss hem från skolan. Efter skolan så var jag med tobbe en liten stund och sen drog jag till bussen. Nu ska jag käka och dunka musik fö att mina föreldrar är inte hemma och det känns skönt. hihi, loooove uguuys ♥

your eyes says more than your words do

hej! sara drog nyss hem och jag chillar med datorn och så kom pappa hem med cola.. hahaha ägd sara! Förrut så var jag med masssssor av folk och lille andré som jag inte har träffat på i ett halv år. Lika jobbig som vanlig haha. Nu så har jag så jävla lust att kolla på film så ska ladda ner en. Puss!

1 April

Godmorgon! Förlåt för att jag inte uppdaterar men jag orkar inte och så är jag upptagen.. Idag är det ju första april och jag vaknar med att mamma skriker att hon har ont i foten och att hon hade ramlat. Och jag var nyvaken så jag visste inte att det var första april. Sen så sprang jag ut till korridoren och så ser jag henne på marken och hon skriker, men de var inte hennes normala så skriker hon att pappa ska komma men han vänta lite och det gör han aldrig så jag gick in och kolla på telefonen och ser 1april. Jag bara men helvete.. varje jävla april ska mamma köra sånt skit. Men denna gången så sa yvonne (min syster) till pappa och mamma blev as sur och sa inget påskägg till dig!!  Förra april så la hon ketchup på hela hennes fot och krossade fuckin glas och skrek och pappa sprang som fan ramlade nästan och mamma dog av skratt. Förfan vad pappa blev sur den gången. HAHAAHHAHAHAAH BÄSSTA MAMA! Idag så ska vi grilla och pappa är ledig så det ska bli gött. Kanske tar kort på det lite senare men nu ska jag fortsätta dunka musik.


RSS 2.0