nothings like love

tjooobröööder! kom nyss hem ifrån att ha vart med folk. Omg så jävla skön dag! Först så kom tobbe och johan till busshålplatsen exakt när jag skulle dra hem och då vill ha dem va. Så stack johan efter ett litet tag sen så gick jag och tobbe ooh snackade. Det var ganska skönt, vi snackade om typ allt mellan himel och jord. Det var ganska känslosamt så vi slutade snackade och blev extra hyper så vi drog till vargön och käkade hamburgare. Sen så träffade vi byström, alex och thomas. Så spelade dem "fotboll" (dem suger..) Sen drog vi ner till godistime och köpte energidricka och körde armbrytning och då vann jag över alla förutom thomas..han är jävla fucking stark! Thomas hade med sig världens jävla högtalare så vi satt och fucking dunkade jävla musik. Fett skönt! Men nu sitter jag hemma och kollar på tv. Ska snart ta och plugga bara lite. Puss!

You are the reason I breathe


Bara för att jag inte pallar att blogga!

Komentera/Skratta åt mig.. Haha!


Isglass

hej! sitter och käkar min goooaisglass och kollar på Navy CSI.  Har sovit i typ 2timmar och sen pluggat. Måste fan bli klar med saker och så har jag matteprov imorgon. Så jag ska ta och plugga lite till. Puss!

Film och choklad

hejpåer! sitter och myser med min katt i sängen och kollar på film.  Snart så kan jag ta och träna på matteprovet tills imorgon och jobba lite på projektet. Jag ska ta och fortsätta med filmen nu. Puss!

Följ mig på instagram, pamelafarah!


PLUGGAR SOM FAN

tjoooooo, sitter och snackar med sara på skype och pluggar. Måste fixa 3 häften tills imorgon för att dumma mig har inte jobbat typ något på lovet...hihih ops? men nu ska jag fortsätta plugga. Bloggar lite senare. Puss!

new in


O D E N

hejpåer! kom nyss hem ifrån thn med familjen. Fick hem några grejer från åhléns och käkade på max, fick min baby lyxshake♥♥ Nu sitter jag och pluggar ska snart dra ut och kolla på min syster när hon övningskör. Puss!

my dear baby

tjooo sitter hemma hos mig med isapisa och har vart med massor av folk. Nu skypar vi med robert och kollar på step up. (<33333333) BÄSTAFILMERNA!

Whatever you do, you should do it with feeling.

hola amigas! sitter och kollar på beauty shop, så jävla rolig asså. Men nu ska jag knarka halstabletter för att jag har så jävla ont i halsen! Men lite senare så ska jag vara med sara. (kanske isa och robert också lite senare)

I wish that every human life might be pure transparent freedom.

Skypar med fyra engelskmän, robert och isa fett kul ju! Nu sitter jag och bara lyssnar på dem, så jävla roliga! Men nu ska jag fortsätta och vara social. Pusspåer och gonatt!

Every mind was made for growth, for knowledge and its nature is sinned against when it is doomed to ignorance

Hej! sitter och pratar med robert och ska snart spela amnesia. Och så sitter han och käkar chips och smaskar som FAN, jobbiga assss. Är vid en as läskig "bana" och behöver snacka med någon och det arslet är den enda som är social. Så lets go!

PLUGGNING PÅ G

Hej! sitter o skypar med erik och robert medans jag pluggar that´s not a good ideá jag vet men jaja, orkar inte att det ska vara så tyst. Men nu ska jag fortsätta vara social och plugga. Puss!

Never walk away from failure. On the contrary, study it carefully and imaginatively for its hidden assets.

bäästasara♥
Tjoo. Var hos isa förrut och träffade hon och roberto sen efter kanske två timmar stack jag för dem ville vara "ensamma" neerrdds! Plus så smsa mamma mig och jag måste städa. Men mamma sover så right now sitter jag och gör mina läxor och det är fett jobbigt pallar inte med skolan.. men man får ju tåla det, right? Men jag bloggar lite senare för nu måste jag fortsätta plugga. Puss!

The best way out is always through


Gomorgon! Idag så ska jag bara städa och plugga. Kanske träffar isafjärten och robertdumbshit en liten stund men annars så är det en skit dag. Hoppas jag blir klar med allt idag fan. Men nu ska jag ta och fixa till mig och duscha. Puss!

now you just go to sleep sweetie

aja men nu ska jag försöka sova men ni får ha det så bra, puss!

Äter vindruvor

asså jag vet inte okej?


länkbyte

kolla in denna tjejens blogg! (klicka på bilden för att komma till bloggen)

Sometime's our eyes need to be washed by our tears so that we can see life with a clearer view again

Hej! sitter här hemma och fixar och redegerar mina bilder efter idag. Det blev faktis inte så många kanske bara 270 eller något och typ hälften är suddiga för att vi gick hela tiden och jag typ darrarade och sen är hälften av dem osuddiga bilderna på alla personer som vi var med. Wft!? men jag kanske bara går ut själv imorgon så jag får några fina foton men det finns inget fint ställe här i vargön. Allt är skit. Men nu ska jag ta och dricka te.
Ps. Kolla gärna in denna fina tjejens blogg. Fett bra och skön att läsa! Puss!

Första videoiiinlägget!

Ni får gärna slänga in en komentar om hur ni tycker att jag var. Blyg, konstig, fuckt up! haha, nej men seriöst, säg vad ni tycker utan negetiva komentarer. Puss!


I said, "Where you been?" He said, "Ask anything"


hahahaha, så söt ju!

Hej, sitter vid datorn och har suttit kanske två timmar och har rensat och fixat till alla bilder på datorn. Fett jobbigt ju och det sämsta är att jag har mer på andra minneskort, gahhh?! Men just nu sitter jag och dricker cola och chips. Kollade på en film förrut fett bra var den! the invention of lying heter den. As rolig och lite ledsam. Imorgon så ska jag och sara ut och fota och denna gången är det bestämt men om vi inte gör det så gör jag det ensam sen så jag svär det kommer nya bilder, vem vet kanske på mig med? Plus så ska jag byta design men jag behöver nya bilder och shit så det kanske kommer se ut som bajs just nu för jag ska ha en bajsdesign. Aja nu ska jag sluta skriva för det böev as långt. Pusspåer!

skypar med robert dumbsshit med isa

hej påer! haft underbara dagar med underbara personer med  också dem på bilden...jag vet inte varför!? Men just nu sitter jag hemma hos isa och ska sova över med henne och skypar med ärthjärnan. Men nu ska jag fortsätta och senare så ska vi spela amnesia... AAARRGGHHH! Puss!

there are some things better left unsaid but you can bet your sweet ass i am gonna say them anyway

sitter hemma och hostar som fan så jag ska ta och kolla på film för att mitt humör är bara ******** så hejdå och bloggar nör jag mår bättre! Vet inte om det blir bloggpause men vi får se..


everything's my fault every fucking time

jag tror att allt är bra en stund sen händer något fucking litet och du blir så jävla galen!? jag vet att du mår dåligt just nu men vad hjälper det om du tar ut det på mig hela jävla tiden. att alla ni ska vara emot mig min egna ******? ni behöver hjälp för i helvete. jag vet att jag gör fel men det betyder inte att varje fel som händer är det jag som gör det? hoppas jag dör så ni kan leva i ro era fittungar.
förlåt att jag är så sur och cp men ville skriva av mig.
Ps.
Får jag komentarer om vad jag skrivit och att jag är depp eller något? så kommer jag söka upp er jag känner vänner som kan göra det och kommer slå i hjäl er för att jag orkar inte med sånt skit. Fattar ni?

Nu drar jag till fyrkanten för att möta sara och isa. Puss!

 

 


Win or lose you will never regret working hard, making sacrifices, being disciplined or focusing too much. Success is measured by what we have done to prepare for competition


tjoo på er! sitter hemma hos sara med isa och nördar chatroulette. Fett kul ju. Har vart med dem, robert och sofia hela dagen men robban och sofia stack vid kl 6. Vi satt hemma hos sara och kollade på film och sen vid slutet så satt robert och isa och åt upp varandra i typ 3 timmar sen fick sara kasta isas sko på dem men dem särade fortfarande inte på varandra så jag fick slänga isa i väggen och DÅ slutade dem! Men nu ska jag fortsätta med att cama. Puss!

nobodys like my friends

Hejpåer! sitter och skypar med sara, roberto och isa. Vi har haft det...aa cp.. Idag har jag vart med sara, isa och sofia. Haft as kul och kom hem halv nio. Imorgon så ska vi va igen, skulle ha sovit över med dem men jag fick inte utav min mamma..somvanligt -.- men vi får se hur det blir imorgon då. Men nu ska jag fortsätta. Puss!

frågestund del 2

nicole :
1.är du nöjd med dig själv?
2.hur många besökare har du per dag?
3.reser du mycket?
4.Har du syskon?
5.Hur ser din dröm pojkvän ut?
svar:  1, nej. 2. skriver jag inte.. :) 3. nej, bara med familjen till libanon har vart i canada en gång. :) 4. ja, två :) 5. kolla första frågan!
elma :
vad är din största önskan? :*
svar: Att alla i min familj/släkt mår bra och får vad dem vill! :*
Anonym :
Vem är din bästa vän?
Vilken är din favorit mat/dryck?
Vad gillar du att göra på fritiden?
Vad har du för framtidsplaner?
Vilken linje ska du gå på gymnasiet?
Favorit film?
Hur lång är du?
Hur brukar du sminka dig?
svar: hmm har många men... Sara Eliasson, Jonathan Edwarsson, Isa Junttila, Hanna Alfredsson. Finns många mer också men dem är typ dem närmaste!
Natta  :
Fin du e o snygg header ! :) skulle du kunna länka m,ej ? :) kram
svar: tack dsm! :) Visst då får du skriva till mig!
Denice:
Vad är det pinsamaste du någonsin har gjort som du VÄRKLIGEN ångrar!
svar: har faktis inte gjort någon pinsamt som jag ångrar men jag har gjort jätttttteee många saker som är pinsamt! :)
Julia :
- vem är din bästa vän? ♥
- favoritblogg? ♥
- vilka bloggar läser du? ♥
- älsklings färg? ♥
- vem inspererar dig ? ♥
puss ;*
svar:  Redan skrivit det. :) min! omfg skit många. men http://t.ex. svart/vit min mama&papi!
ananananaomys :
du har så fint hår ! , vad andvänder du för produkter ? :) btw : älskar din blogg ! <3 <3
svar: tack sötnos! Använder faktis inte  produkter :) tack, blir väldigt glad när ni skriver så!
Sandraaaa:
hhejsan finaste pamela <3
vilken blogg är bäst.. fokis eller kissie? ehhehe (a'
svar: foki! lätt! :* <3
Nicole:
1.är du nöjd med dig själv?
2.hur många besökare har du per dag?
3.reser du mycket?
4.Har du syskon?
5.Hur ser din dröm pojkvän ut?
Svar:  1, nej. 2. skriver jag inte.. :) 3. nej, bara med familjen till libanon har vart i canada en gång. :) 4. ja, två :) 5. skrev det förra gången ;)

Elma:
vad är din största önskan? :*
Svar: Att alla i min familj/släkt mår bra och får vad dem vill! :*

Anonym :
Vem är din bästa vän?
Vilken är din favorit mat/dryck?
Vad gillar du att göra på fritiden?
Vad har du för framtidsplaner?
Vilken linje ska du gå på gymnasiet?
Favorit film?
Hur lång är du?
Hur brukar du sminka dig?
Svar: hmm har många men... Sara Eliasson, Jonathan Edwarsson, Isa Junttila, Hanna Alfredsson. Finns många mer också men dem är typ dem närmaste! Ehm, hamburgare och pommes. Att vara med familjen eller vänner. Jag vet faktis inte än jag är ju bara 14 ;) media eller skönhetsskitet!
min favo film är apornas planet, transformers, warrior, a walk to remember, dear john, step up och big momma. Men har fettttt mycket många mer kollat på nästan alla filmer i världen ;)
ungefär 165-167. Ska kanske lägga ut en video hur jag sminkar mig. :)

Natta:
Fin du e o snygg header ! :) skulle du kunna länka mej ? :) kram
Svar: tack dsm! :) Visst då får du skriva till mig!

Denice:
Vad är det pinsamaste du någonsin har gjort som du VÄRKLIGEN ångrar!
Svar: har faktis inte gjort någon pinsamt som jag ångrar men jag har gjort jätttttteee många saker som är pinsamt! :)
Julia:
- vem är din bästa vän? ♥
- favoritblogg? ♥
- vilka bloggar läser du? ♥
- älsklings färg? ♥
- vem inspererar dig ? ♥
puss ;*
Svar: Redan skrivit det. :) min! omfg skit många. Där mina länkar är dem jag läser varje dag när jag kommer hem från skolan. Svart/vit/blå/lila min mama&papi!

Ananananaomys:
du har så fint hår ! , vad andvänder du för produkter ? :) btw : älskar din blogg ! <3 <3
Svar: tack sötnos! Använder faktis inte  produkter :) tack, blir väldigt glad när ni skriver så!

Sandraaaa:
hhejsan finaste pamela <3
vilken blogg är bäst.. fokis eller kissie? ehhehe (a'
Svar: foki! lätt! :* <3

nothings like a starship full of rainbows

Tjooo. Turbin var ganska rolig igår utom några drama skit men annars var det jätte kul. Just nu så har jag ätit frukost och fixat till mig och ska dra till sara nu. Bloggar när jag kommer hem. Puss!

I rather hear the truth then just be sitting down here like an idiot


I do not miss a past I cannot remember, but I can feel sorrow for a love that was forgotten

Cha! Sitter och skypar med emanuel och är så jävla social! Han är sjukt dålig..

Honestly, I don’t need someone that sees what’s good about me. I need someone that sees the bad, and still wants me


We hold on to someone we really love especially family

Hej! har städat huset och pappa och mamma har åkt till sjukhuset och pappa gör fortfarande prover men han ska opereras snart. Är rädd som fan och han är min ängel. Ändå om det inte finns mycket risker så blir jag fortfarande rädd.. Jag älskar hhan som fan. Han är det bästa som finns i världen. Behebak habibi (älskar dig)♥
finaste som finns!

Nothings over untill your decided it is

Hej! Ska strax sova tänkte göra ett inlägg snabbt! Är väldigt nervös för operationen imorgon att något kommer att hända! Men jag får be för han.love u papi (<3)


ligger och myser i min tjocktröööja med popcorn och film!

Hej! Kom hem för en timme sedan ifrån sara. Det var läskigt, chill och svin roligt! Jag läste upp alla hennes gamla dag böcker och hon stavade så jävla fult och fel så att jag skämdes för hennes skull.. kanske lägger upp några av videosarna haha! vi får se.. men just nu ligger jag och kollar på film. Imorgon så ska jag inte till skolan för att min pappa har operation imorgon och vi ska städa imorgon för att efter operationen så ska massor av folk komma hem till oss och kolla in hur det gick med papi. Hoppas att allt går bra för att han är min Ängel från åvan, i lööve uu bapi♥
jag mår bra, aight?

Vi tackar aldrig Gud för varje leende men vi skyller på honom för varenda tår

Hej! Har nyss kollat på the green lantern. Den var as häftig och as bra. Rekomenderar den starkt! Nu ska jag ta och kolla på caption america. Om detta är det sista inlägget för idag så Gonatt!


Valentines day is so fake. If you love or adore a girl you will treat her special every day. Not once out of a year

tjoo! kom nyss hem ifrån konfan. Det var fett kul för att jag och isa var typ fett hyper och shit. I skolan idag så tog jag med mig min dator igen och så spelade vi amnesia i skolan. Jag och sara fick vårt första monster och jag började gråta och gick in i en väg. HAHAHA så lääskigt! :( Men nu ska jag spela amnesia..ommmg såå fuckin läskigt! här får ni en video med en kille som spelar in sin reaktion när han spelar. Så rolig är han! (han är lite fake) Puss!

finaste arslen som är cp och fina

tjoo, sitter på toaletten med sara, hanna och johanna i mörkret och spelar amnesia. Fett läskigt..men nu ska vi fortsätta. Puss!

Sometime's our eyes need to be washed by our tears so that we can see life with a clearer view again

Har sovit i ungefär 2 timmar eller något. Är fortfarande fett trött men det betyder att jag inte kommer att kunna sova ikväll..fuck! Imorgon efter skolan ska jag isa,sara och johanna dra till donken. Göööttju! Men nu ska jag ta min medicin. Puss!


Sometime's our eyes need to be washed by our tears so that we can see life with a clearer view again

Tjoo. Sitter och spelar amnisia spelet. Så fett läskigt är det. HAHAHAHA filmade min rekation..såg dööööd ut..omg! Kanske lägger ut det någon gång. Och sen började det läskiga och det vågar jag inte ensam hemma..fuck the hell no! Så jag stängde av spelet och sparar det till imorgon i skolan så kan sara spela med. Men nu ska jag kolla på en komedi film så jag tare lungt lite är fortfarande as skraj!
Ps. Kolla in min snygga kompis blogg!
http://ebbae.blogg.se/http://ebbae.blogg.se/http://ebbae.blogg.se/http://ebbae.blogg.se/http://ebbae.blogg.se/http://ebbae.blogg.se/


i’m mad at you because i love you

Sitter och pluggar som fan men orkar inte med allt. pfft jobbigt ju! Men snart så ska jag ta och kolla på film. Damn, har typ kollat på 17 filmer medans jag har vart sjuk och om inte mer?
ps. del 2 av frågestunden kommer upp snart! Puss



ph; arkivbild av mig

We’ve learned to fly the air like birds, we’ve learned to swim the seas like fish and yet we haven’t learned to walk the earth as brothers and sisters

Tjoo, sitter i köket och väntar på maten.  Lax and potato today. Fett gött ju! Men idag vet jag inte vad jag ska göra faktis. Ska fan inte vara med någon för att jag orkar inte med fitt falska folk som man inte kan lita på. Så det blir myspys hemma med film. Men nu säger mamma att jag ska ta bort datorn för att maten är klar. Bloggar senare. Puss!

People miss you more when they see how much happier you are without them

Kan verkligen inte sova! Måste ju försöka..har ont i halsen och är fortfarande pisst off. Men jag ska försöka. Hoppas att ni sovde/sover bra. Puss!

jävla fittungar p12 fitt jävel!

ska mörda dig ditt lille fitt barn!

why is it, that the more you ignore my feelings for you, the more i like you


Tala är silver men tiga är guld

Tjoo! sitter och pratar med fyra töntar på skype. Det är så fuckin kul dem snackar om "guzzar" och shit. Så jävla kul är det! Dem är så störda.. Men nu ska jag dissa dem och kolla på film. Puss


Fuck love i´ve got swag

Tjoo, har suttit ett tag och gjort danielas bloggdesign. Lite senare när Sandra vill så ska jag göra hennes också. Just nu är hon ute och fotar. Men at this moment så ska jag ta och kolla på film. Så puss!

If you don’t go after what you want, you’ll never have it

Goooooooomorgon! Jag mår mycket bättre än igår. Jag kan typ andas riktigt och jag kan röra på mig. Jag har fortfarande infektion och det suger ***** men im still standing, so thats gooood?  ehm jag ska försöka göra projektet för att det var massor av skit när jag var borta och nu måste jag komma ikapp! Så lets get goin! Puss

never back down

Asså man bara måste älska fajting filmer. 1. awsome effekter 2. älskar att man går in i filmen och slår med dem 3. SNYGGGGASSSSTTEE KILLLAARRRNAA!!!!!!!! Men nu sitter jag och snackar med Sara och nördar en killes videosar som är så fucking roliga! Men om jag inte bloggar senare så gonatt!♥

Failures are finger posts on the road to achievement

Tjooo, sitter och kollar på folk som sjunger på gatan, i subways och shit. Fan asså talangerna är otroliga! lyssna på denna killen! Asså bästa är han! Men nu ska jag kolla på plugga och knarka sönder hans låt. Puss

Well maybe I’m not perfect, at least I’m working on it

Hej! Mår verkligen inte bra idag så jag tar och stannar hemma idag. Åhh jag orkar inte, jag har vart sjuk i 2 veckor nu.. Men jag får väl tåla det. Jag kanske kollar på film eller något senare. Aja jag bloggar sen då..puss


no more sunlight in the dark

hejpåer! har nyss vaknat efter ha sovit sen halv fem.. kom hem ifrån skolan ochvar as trött så jag somna. Skoldagen idag var ganska bra kände att jag skulle kräkas ibland men annars var det bra! Efter skolan så var jag en stund med tobbe och sara. Men nu ska jag ta och plugga lite. Puss


nothing is like before becuse of that bitch

choooo! sitter i sängen och ska snart sova. Hoppas fan att jag mår bra imorgon. Fan hoppas! Please..Men nu ska jag ta och stänga av datorn, släcka ljuset och sätta på tv och sova! hihi, måste sova med tv på det är så gött! Gonatt♥

länkbyte med en grym tjej!

Hon har nyss skaffat en grymt snygg blogg kolla in!

Svar på frågestunden del 1

johanna:
vad är din typ av killar?
t.ex. mörka/ljusa ögonfärg? kroppar? asså något sånt. snälla kan du inte svara på frågesunden nu!!!
svar: Jag gillar ju ju både ljushyade och mörka. Men jag gillar mest mörka för dem har sexig färg tycker jag. Den glänser hihih.. ÄLSKAR när dem har hazel ögon färg eller sådna som ändras. Det är fett snyggt! Tycker dem ska vara långa och biffiga. Dem måste inte ha snygga magar men det är ett plus. ÄLSKAR när det är biffiga armar. Damn det är snyggt! Stora händer..jag vet konstigt men det är snyggt. Och jag hatar skinni killar. Asså om dem har JÄTTE smala ben eller armar EUUUUUH. Inte för att det är fel med det men inte min typ. Tycker det är finare när man är biffigare. Måste inte vara muskler bara.  Dem måste vara roliga eller göra så att jag skrattar. Snäll och inte ett svin som tror att dem kan leka med varje tjej. Respektera mig och min religon och familj. Inte egoistisk men också tänka på sig själv. Men ah det är typ min "typ" av killar. Haha, ja nu gör jag äntligen det!
Michaela:
Använder du lösögonfransar eller är det så långa naturligt? Och i såfall, vilken mascara använder du? :)
svar': Haha nej, ja det är naturligt :) volume million lashes. Asbra verkligen!
Alice :
hej pamela, jisses vad underbar blogg du har! man vill bara äta upp den!!
okej frågan: (trumvirvel)
vad har du i din jackficka just nu?
kram, kul att ha dig som vän!
<33333333333333
svar: Haha, alice särbarn! :* just nu hudsalva, medicin, iphone4 halstabletter, 100spänn och vantar. kul att ha dig som en vän med ;)
Fanny:
Vad kan du flippa på? :)
svar: Folk som kaxar som inte har någon aning. Små barn som tror så mycket. Folk som blandar in min familj när vi bråkar. Det finns så mycket men mest av allt rasister!
anonymus:
här kommer en weird fråga,
om du hade en superkraft vilken skulle det vara? :D
svar: Haha, hmm den var svår. Ehm att kunna
Azra:
Du är jätte duktig på att göra om din blogg hela tiden och för varje gång blir den finare.
vem färgar dig? :)
jätte fin blogg igen och hälsa din sysster en stör kraaaaam <33 hehe :)
svar:  hihi tack azra! :) ehm först var det en kompis som heter isa men sen min mami. Sure det ska jag! <3
Josefine 'Marie' Foughman :
Hur sminkar du dig? Kan du inte lägga ut en video ? :)
svar:  ahh, vi får se!
:)
har du varit tsm med jonathan?
hur lång är du?
vad heter dom i din familj? :)
svar: Ja och gifta har vart det i 39 år nu fått 5barn. :)  165-166 Pappa-Elias Mamma- Therese Bror- Mike Syster- Yvonne Katt-Pollo
hanna :
hur gillar du att ha ditt hår?
1. toffs eller utsläppt?
2. plattat eller krulligt?
vad använder du för smink?
svar:  1. utsläppt när jag har fixat till det annars toffs. 2 krulligt lätt! läs den andra frågan!
anonyms om tänkte att vi kunde ha en frågestund, det var längesen jag gjorde det!:
är du oskuld? du är jätte söt iallafall! kyss;'
svar: haha, eh ja..tack? :s / :)
nicole :
1.är du nöjd med dig själv?
2.hur många besökare har du per dag?
3.reser du mycket?
4.Har du syskon?
5.Hur ser din dröm pojkvän ut?
svar:  1, nej. 2. skriver jag inte.. :) 3. nej, bara med familjen till libanon har vart i canada en gång. :) 4. ja, två :) 5. kolla första frågan!
elma :
vad är din största önskan? :*
svar: Att alla i min familj/släkt mår bra och får vad dem vill! :*
Anonym :
Vem är din bästa vän?
Vilken är din favorit mat/dryck?
Vad gillar du att göra på fritiden?
Vad har du för framtidsplaner?
Vilken linje ska du gå på gymnasiet?
Favorit film?
Hur lång är du?
Hur brukar du sminka dig?
svar: hmm har många men... Sara Eliasson, Jonathan Edwarsson, Isa Junttila, Hanna Alfredsson. Finns många mer också men dem är typ dem närmaste!
Natta  :
Fin du e o snygg header ! :) skulle du kunna länka m,ej ? :) kram
svar: tack dsm! :) Visst då får du skriva till mig!
Denice:
Vad är det pinsamaste du någonsin har gjort som du VÄRKLIGEN ångrar!
svar: har faktis inte gjort någon pinsamt som jag ångrar men jag har gjort jätttttteee många saker som är pinsamt! :)
Julia :
- vem är din bästa vän? ♥
- favoritblogg? ♥
- vilka bloggar läser du? ♥
- älsklings färg? ♥
- vem inspererar dig ? ♥
puss ;*
svar:  Redan skrivit det. :) min x) ... svart/vit min mama&papi
ananananaomys :
du har så fint hår ! , vad andvänder du för produkter ? :) btw : älskar din blogg ! <3 <3
svar: tack sötnos! Använder faktis inte  produkter :) tack, blir väldigt glad när ni skriver så!
Sandraaaa:
hhejsan finaste pamela <3
vilken blogg är bäst.. fokis eller kissie? ehhehe (a'
svar: foki! lätt! :* <3
Johanna:
vad är din typ av killar?
t.ex. mörka/ljusa ögonfärg? kroppar? asså något sånt. snälla kan du inte svara på frågesunden nu!!!
Svar: Jag gillar ju ju både ljushyade och mörka. Men jag gillar mest mörka för dem har sexig färg tycker jag. Den glänser hihih.. ÄLSKAR när dem har hazel ögon färg eller sådna som ändras. Det är fett snyggt! Tycker dem ska vara långa och biffiga. Dem måste inte ha snygga magar men det är ett plus. ÄLSKAR när det är biffiga armar. Damn det är snyggt! Stora händer..jag vet konstigt men det är snyggt. Och jag hatar skinni killar. Asså om dem har JÄTTE smala ben eller armar EUUUUUH. Inte för att det är fel med det men inte min typ. Tycker det är finare när man är biffigare. Måste inte vara muskler bara.  Dem måste vara roliga eller göra så att jag skrattar. Snäll och inte ett svin som tror att dem kan leka med varje tjej. Respektera mig och min religon och familj. Inte egoistisk men också tänka på sig själv. Men ah det är typ min "typ" av killar. Haha, ja nu gör jag äntligen det!
Michaela:
Använder du lösögonfransar eller är det så långa naturligt? Och i såfall, vilken mascara använder du? :)
Svar': Haha nej, ja det är naturligt :) volume million lashes. Asbra verkligen!

Alice:
hej pamela, jisses vad underbar blogg du har! man vill bara äta upp den!!
okej frågan: (trumvirvel)
vad har du i din jackficka just nu?
kram, kul att ha dig som vän!
<33333333333333
Svar: Haha, alice särbarn! :* just nu hudsalva, medicin, iphone4 halstabletter, 100spänn och vantar. kul att ha dig som en vän med ;)

Fanny:
Vad kan du flippa på? :)
Svar: Folk som kaxar som inte har någon aning. Små barn som tror så mycket. Folk som blandar in min familj när vi bråkar. Det finns så mycket men mest av allt rasister!

Anonymus:
här kommer en weird fråga,
om du hade en superkraft vilken skulle det vara? :D
Svar: Haha, hmm den var svår. Ehm att kunna

Azra:
Du är jätte duktig på att göra om din blogg hela tiden och för varje gång blir den finare.
vem färgar dig? :)
jätte fin blogg igen och hälsa din sysster en stör kraaaaam <33 hehe :)
Svar: hihi tack azra! :) ehm först var det en kompis som heter isa men sen min mami. Sure det ska jag! <3

Josefine 'Marie' Foughman:
Hur sminkar du dig? Kan du inte lägga ut en video ? :)
Svar: ahh, vi får se!

:)
har du varit tsm med jonathan?
hur lång är du?
vad heter dom i din familj? :)
Svar: Ja och gifta har vart det i 39 år nu fått 5barn. :)  165-166 Pappa-Elias Mamma- Therese Bror- Mike Syster- Yvonne Katt-Pollo

Hanna :
hur gillar du att ha ditt hår?
1. toffs eller utsläppt?
2. plattat eller krulligt?
vad använder du för smink?
Svar: 1. utsläppt när jag har fixat till det annars toffs. 2 krulligt lätt! läs den andra frågan!

Anonyms
är du oskuld? du är jätte söt iallafall! kyss;'
Svar: haha, eh ja..tack? :s / :)

You can never quit. Winners never quit, and quitters never win

Gomorgon! sitter hemma och har så jävla tråkigt. Får kanske dra till skolan imorgon. Som jag har sagt hela tiden "vi får se" men varje morgon jag ska gå så mår jag as dåligt och sen lite senare så mår jag bra? fuckmybody..
Lite senare så ska jag kolla på film och käka upp resten av ben&jerry så ska jag chilla lite. Men nu ska jag kolla på tv. Puss

ph&redigering: me

not this again

chaa! mår mycket bättre än förr men har fortfarande SKIT ont i halsen nu. Hoppas det blir bättre ellerfall. Nu är jag döv på ena örat och får ont när jag sväljer. Hoppas att det läks ellerfall. Får se om jag drar till skolan imorgon. Om jag mår bättre så gör jag det annars så är jag hemma..igen! Så fett tråkigt är det! Men nu ska jag försöka att sova lite till. Puss!

du är som luft för mig. och luft kan man inte vara utan

Heeey! kom nyss hem ifrån vårdcentralen. Fick veta att jag har fårr infektion i min kropp. Så jag fick medicin och så kommer jag till skolan imorgon, tror jag så det är ju ellerfall bra. Känner också att jag mår lite bättre än förut. Okej mycket bättre än förut! Men nu sitter jag i min säng och chillar med mina kompisar Ben&Jerry! bäästa ni♥


Baby you light up my world like nobody else

hej! är fortfarande sjuk men febern är borta och nu har jag mer ont i halsen. Jag har vart "sjuk" i ungefär en månad och med det så menar jag att jag hostar och förkyld. Så vi beställde en tid till mig hos vårdcentralen. Men jag mår ellerfall mycket bättre än igår och förrgår för att nu har jag bara ont i halsen och är förkyld. Så jag är nästan 66% säker på att jag drar till skolan imorgon. Men igen vi får se.. Nu ska jag kolla på film. Puss


stupid bitches like you makes it hard to see if the world is real

Asså jag kommer flippa snart. Nu har jag världens feber och mår skit. Yr som fan och kan knappt gå. Blir så jävla sur! Men min bästa familj tar hand om mig. Löööv u guys! finaste familjen ever. Men nu ska jag dra upp och kolla på tv och käka glass. Ska sova brevid min papi idag för att han saknade mig, så göölligt.♥ Gonatt!

Can you please stop acting so dumb seeking on his attention ? you look like a slut

Hej! jag sitter och ska snart playa filmen. Jag har ätit och tagit min medicin nu. Så efter filmen så ska jag försöka sova om det går. Men ha det bra! Puss

Today i dont feel like doing anything, i just wanna lay in my bed

chaa, sitter i mitt rum och har feber och är yr som fan. Så fett sur att jag blev sjuk igen vill bara döda någon just nu! Men min underbarste finaste ahla mama tar hand om mig. Det finns ingen bättre än henne. Lööööv u mama♥
vet inte om jag kommer till skolan imorgon men vi får ju se! Ska ta och kolla på film. Jag visste inte att transformers 2-3 hade kommit ut? så jag ska kolla på dem nu bloggar lite senare. Puss

det handlar aldrig om vad du vet, handlar om vad du kan bevisa

Asså jag är så jävla sur. Varför har jag så jävla otur? jag hade nästan blivit frisk och sen så out of the blue så får jag världens huvudvärk helt yr och shit. Och så kan jag inte svälja känns som att jag ska fucking spy. Är så jävla pisst. Får se om jag mår bättre imorgon då son of a bitch!


har gjort 3 nya designer

Hej! Har suttit as länge och gjort min och elmas designerna och isas gjorde jag i onsdags. Är fett nöjd med alla tre. Om någon vill att jag ska göra deras så är det bara att skriva i fb -->Pamela Farah Benyaminne <--
Men nu ska jag ta och chilla och kolla på film. Jag är fortfarande förkyld och ont i halsen men ska ändå till skolan imorgon. Men nu ska jag playa filmen. Puss!
klicka på bilderna för att komma till bloggarna!

bloopers

Gomorgon! Sitter och kollar på youtube bloopers om flera program t.ex the big bang theory, scrubs, how i met your mother osv. As kul är det verkligen. Idag så vet jag inte vad jag ska göra igentligen men vi får se. Bloggar lite senare. Puuuss

Thank God I found the good in goodbye

hej! sitter och kollar på the notebook men den är inte slut än men tänkte bara blogga snabbt. Har kollat på 3 filmer idag. The notebook, Like mike och Glory road. Fina och roliga filmer. Men nu ska jag fortsätta med filmen. Hoppas att ni har en bra kväll! Pusss


back home!

Hej, kom nyss hem ifrån ica. Jag och min syster skulle köpa host medicin och så var apotekt stängt så istället köpte vi muffins, 7up,  glass och halstabletter. Gött ju, men nu ska jag knarka mina tabletter. Puussss



den fina sidan av mig

dont think you are any better then everybody else becuse thats the only thing that makes you the worst

Yoooobitches! Sitter i mitt rum och ska snart lägga mig är trött just nu. Har vart med isa ifrån halv ett till halv elva ikväll. Det var fett kul och chill. Kom hem och så skypade jag med isa, robban och erik. Men nu pallar jag inte mer så ska dra till sängen. Gonatt!

ps. jag vet att bloggdesignen är cp men jag kan inte bestämma mig riktigt än men vi får se. Så länge så kommer den att bytas lite ofta..men tål det för att ni älskar mig :*
minfinakusin!♥

the best thing in life is when the true people come out

hejpåer! sitter med isa och myser ska snart kolla på film.  Båda är sjuka så vi bestämmde att vara det tillsammans, hihi. Men nu ska vi forsätta och kolla på trailers och bestämma film! puuusss

the best movie in the wooorld!

Det finns INGEN INGEEEEEEEN bättre film än denna. Efekterna, skådespelarna, känslan, tårar, glädje, stolthet ALLLLLLT finns med. Jag har aldrig gråtit så hära mycket om en film och skrikit och ahh fan vet jag vad jag gjorde. BÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA FILMEN I VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLLLLDEEEN REKOMENDERAR DEN IFRÅN 1-1000
3213409285551934509361586091286930586913286951293865869132869586902389605869142895128095891258
typ ungefär så mycket. Men nu ska jag tvätta bort mitt smink för det har runnit som fan. Aja gonatt mina fina!

nothings like before

Chaaa, chillar med chips och cola och ska snart kolla på warrior. Våra gäster har vart här ganska länge nu och vi har käkat och allt. Nu blir det efterrätt och dem kollar på typ arabisk skit och jag pallar inte vara med men det är fett najss att ha dem här. Men nu vill jag kolla på film. puuuss

Four things you can't recover: The stone...after the throw. The word...after it's said. The occasion...after it's missed. The time...after it's gone.

Jag är jätte sur och ledsen nu! Det går inte och ladda upp videon på bloggen eller youtube den blir fuckad. Aja någon annan gång säkert..Nu är min syster i ica och köper chips...GÖÖÖÖÖÖÖÖTTT. Vi ska också ha gäster snart dem ska vara här tills ikväll. Dem ska äta här och så ska vi göra skaldjurs tema idag. Hahaha, bäästa mamma! Hon ville försöka för hon har aldrig gjort det förr. Men nu ska jag ta och dricka cola, puuuss


life always gives you another chance, its called tomorrow

hejpåer mina fina! jag sitter hemma och gör verkligen ingenting men jag har en överraskning till er! Jag ska lägga upp en videoinlägg idag. Den kommer upp lite senare och så berättade jag om vad jag gjorde nu på morgonen så om jag lägger ut den vid ungefär två eller något så blir det lite konstigt men vi får se. Men jag varnar er jag är cp..puuss!

Always follow your heart. It knows the best and it will lead you in the right direction

Sitter och kollar på trailers och ska välja vilken film jag ska kolla på och jag hittar inga med fin bild så jag får sortsätta leta. btw kolla in denna trailern bääästa!
HERRRRREEGUUUD MÅSSSTE KOLLAAA PÅÅDEENNNAA! :ooo

bäääästa statestiken idag!

Jätte glad att så många kollar in min blogg! fett glad fortsätt gärna med det!
PS.Kolla in hennes fina blogg! jätte bra och fin är den och hon är hur trevlig som helst!

EVERYBODY HIT THE FLOOOOOOOOOOOOOOR

Hejpåer! Jag har hållt på med min fina vän isas blogg och är finilly klar! blev nöjd med hur den blev och nu ska jag göra ett till försök med min blogg blir det inte bra så går jag tillbaks med den designen jag har nu men #först städa! puuussss

if only you are a bajskorv

hahahahahahah, skypar med dom hära cp barnen. Men nu måste jag avbryta lite och städa sen blir det att fortsäätta eller så med isa för att hon ringde mig förrut. puuuuss

love is pain but beautyful

Sitter i skolan och lyssnar på två gubbar som snackar om fan vet jag.. men jag mår mycket bättre än igår ellerfall men vet inte om jag blir kvar hela dagen idag. puuuss

bjuder på en trött och sliten jag..

skypar med den fula isa

Som det står på rubriken så skypar jag med isa, är fortfarande sjuk men jag mår sjukt bättre än i går elelr i morse. Kanske drar till skolan imorgon vet inte än. Men om jag mår bättre och även så börjar vi halv tio imorgon så det är awsome. Men om jag drar så blir det dålig bloggning om jag inte gör det så blir det bra, så vi får se imorgon. Men nu ska jag fortsätta bajsa på isa. Gonatt!

♥                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          ♥

RSS 2.0