finaste vänner

Goomorgon syggingar! Sitter i sängen med kopp te och en macka med ost och skinka. Är så sjukt taggad för lite senare för att jag ska färga mitt hår rött igen hoppas att det blir bättre denna gången. Men det dålig aär att jag inte ska bleka det så det kommer inte bli helhel rött. Det är jag besviken på men det är lungt annars. Men idag är det stor städa. WIIIIHHHHIIII! Efter det så kanske kollar jag på film eller något..fanvetjag? pusshej!

neeew stuff and me and my beautyful dadi

sooorryiphonebilder..


On the rooad to överby!


pluggning på G och goa GB glass

Sitter och pluggar och käkar glass. Är så jävla trött men thank gooood det är helg imorgon och så taggar jag helgen för att jag kanske ska till n3 och kollar på medina och hamodi och masssor. hoppas jag får för att jag har utegångsförbud.. och på lördag tror jag det är så ska jag till överby för att köpa converse och skit. Men nu ska jag fortsätta plugga. puss!

när vi kommer in i festen och tchillar lite grann

Hej! Var i birgersjöberg idag för typ gymnnasietskit det var fett pinsamt för att massor av 1-2-3:or som gick där och man känner sig så jävla lite. Men det var kul för att vi hade elma och emma tror jag hon heter. Så jag kände henne så det kändes lite bättre då.. Men idag så var mitt hår ungefär så hära för att detta var igår men det var kvar ellerfall! Men snart så ska jag ta och plugga men just nu så lyssnar jag på en as grym låt! (länken) Puss!

grilling med gott folk

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Hejpåer! har haft en as grym dag/kväll. Vi skratta, snackade djupt, grillade, brände på varandra och massor av skit. Så jävla gött. Men jag och johanna stack tjugo över åtta och jag kom hem för några minuter sedan. Men nu sitter jag med ett gött kopp te och ska kolla på the vampire diaries. Puss!

hitting the road with friends

hej, jag vet att det är många iphone bilder men min kamera laggar lte nu så det kommer bli att de är bara iphonebilder nu ett tag. Men nu ska jag ta på mig och fixa till mig lite sen ska jag träffa fina vänner. Puss!

Sitter på no;n och lyssnar på tråkig skit!


they see my rollin´ they hatin

Hej! kom nyss hem från att vart med tobbe, josefina, micahela, byström, alex, olsson, petter och thomas. Fett kul, och bässta tobbe fyller år. Grattisbästadu! Vi har vart vid godistime och shit så det var kul. Men ska lägga upp ett videoinlägg litesenare å ni kan höra min as sköna röst. Men nu ska jag käka glass. Puss!

im back bitches

Hejfinisar! im baaack! Det kommer att bli bättre med att blogga hoppas jag.. ska ellerfall försöka. Nu ska jag berätta vad som har hänt dem hära fyra dagarna. I fredags så hade vi konsert ned götebörgs gospelband. Det var as gött för att det var as sköna låtar! Sen efter det så åkte med konfan till boda borg. Så under hela helgen så har jag vart i boda borg .Det var ju ganska kul förutom att jag hade hoppat på en spik. Det kanske är infekterat med det vet jag inte en så vi ska till vårdcentralen imorgon. Sen så kom jag hem i söndag vid typ ett. Sen så hämtade pappa mig vid kyrkan så åkte vi hem så sov jag i två timmar. Mamma grillade libanesikt kött tilll mig så jävla gott asså. Så vi satt och åt sen efter det så var jag så trött så att efter det så var jag med isa och robert. Men dem hångla så jävla mycket med då räddade jonthan mig och frågade om vi kunde va så han kom till vargön och så var vi i två timmar eller något. Sen så åkte han hem och jag gick hem. Jag blivit så jävla hes så alla säger att jag ska börja sjunga adele låtar för att det låter så jävla grymt. Även jag tycker det låtar awsome. Men nu ska jag ta och käka päronglass. Puss!

bloggpause

På grund av skolan, drama skit och snart läger. Men jag kommer tidinställa några inlägg dit eller så kanske mobilbloggar jag om det finns internet!

duscha och fixa till mig nu då så jag kan sova


just speak from yor heart and not your brain


nothings like a good night sleep

hej! Efter jag kom hem har jag suttit och pluggat lite med matten men nu orkar jag inte mer. Men nu ska jag ta och chilla lite. Det är faktis jätte konstigt men jag håller på att sova ganska tidigt nu för tiden. Vid typ 10 tiden. Fan stolt nu. Men ska ta och käka keso nu. Puss!

I am who I am, and I’m not perfect. I don’t want to give these kids the wrong impression. If they learn that from me, that’s not good

H3j! Kom hem för några minuter sedan och sitter med en as go isglass. Jag är ensam hemma för att alla är ute och gör något..utan mig! elaka...men jag taggar bodaborg som faaaaaaan! min nu ska jag säga lite utav min vecka.
tisdag: vara med isa och johanna sen till konfan.
onsdag: skola sen på resturang och käka med familjen.
torsdag: gå med isa och johanna och köpa grejer till lägret.
fredag: konsert och sen BOOODAAABBBOORGG!
lördag:BOOORDDDAAABOOORRGG
söndag: BOODDDAAAABOORRRGG sen hem.. :(
pussss!

haaaaaaaaaaaaaaaaaja lääget

H3jh3j. Kom hem för en halvtimme sedan. Har vaart med massor av folk men lite senare så stack alla så var det bara jag, isa, sara, johanna och gustav. Det var en fett rolig dag. Jag och gustav satt och skrek och lekte och shit. Bra dag på länge! Men nu har jag duschat och fixat till mig så jag kan sova lite senare. Ska bara torka håret och sen fixa flätor och sen ska jag sova tidigt idag för att jag är så jävla tröött. Men nu ska jag ta och fortsätta och kolla på haja läget. Haha, satt och kollade på barbie förut..hahhaha! Men gonattpåer!

❤💚❤


iphonebild..

Ska kolla på when in rome och käka chips och dricka cola. Men först ska jag kolla på några videosar med pewdiepie, bäästahan! P&K

the less you care the happier you´ll be

We all want to believe that love is this magical thing that fixes our problems and makes things perfect. We look for the love that we see in movies and fall for all of Hollywood’s lies. But the truth is, love will never be like that. Love is something you have to work at and fight for. It’s not always pretty and it’s definitely not magic, because not even love can keep two people together if they don’t try.

HAHAAHAHAHAHAHAHAH

Här är några bilder som är så jävla sant så att man dör och så är det några fuckin roliga! Och den besta meme är you dont say? BÄSTA!
Sitter och garvar åt 9gag och dricker cola. Förfan vad jag älskar det. Trollfaces hjälper mitt liv. Asså love on you all! Aja men nu ska jag fortsätta och kolla. P&K

this time baby, i´ll be bulletproof

h3j allihop. har sovit i kanske två timmar nu och det är fett gött. Jag sa aldrig detta till er. Varför det bara var 3 stycken på konfan idag var för att vi, jag, johanna och josefine. Har inte vart på konfan många gånger så vi fick komma det idag för att vi ska på konfaläger till bodabooooorg! Taggaaaaaaaaaaaaafaaaan boodaaaaboorg! Hoppas att det blir verkligen fett kul! Men nu ska jag ta och kolla på One three hill. Bästa serien. P&K

förlåt för usel uppdatering!

ph: jag

Hej! förlåtförlåtförlåt för världens sämsta uppdatering men jag har vart i kyrkan hela dagen och igår kväll så satt jag och pluggade på matte. Jag vet på en fredag kväll, men det kändes som att jag måste. Men det var asså gött i konfan idag. Det var bara jag, johanna och josefine. Dock så mådde josefine skit så hon åkte hem igen men det var ändå kul. Jag och johanna skrattade, pratade och skuttade hela tiden. Jonas, manne, adam och skatz. Var så jävla jobbig idag och tog om en jävla låt 974327347327328ggr. Fyfan, jag lacka på dem. Dem lät oss kolla på en film i 3 jävla timmar. Åhh, men efter det så var dem as goa och beställd pizza. Asså så göött! Sen så fick vi bygga något dröm slott eller något. Vi började 10 och slutade 20 över 5. Men nu sitter jag och dunkar musik och chattar med goa människor. Bloggar lite senare. Puss!

chill fredag

Hej! kom nyss hem med en cheeseballz påse och cola. Så fuckin chill fredag! Nu ska jag ta och kolla på film och mysa. Puss!

i love you with all the madness in my soul

Hej! sitter och skypar med robert medans jag pluggar. Efter skolan så drog jag med tobias och käka i lila köket. Men nu ska jag ta och fortsätta plugga. Puss!

Run when you can, walk if you have to, crawl if you must; just never give up

Hejhej! nyduschad och fräch är man just nu. Chill dag i skolan idag utan att jag bråkade med min lärare och hon ville blanda in rektorn och shit. Haha, bässta jag! Efter skolan så var jag med tobbe, isa, alice, johanna och jenny. Det var fett skönt och kul. Men nu ska jag ta och kolla på TVD (thevampiredaiaries) PussochGonatt!


my beautiful friends

Snyggatjejer! (hahahahaha jag i bakgrunden)
Gooooomorgon! Vaknade en halvtimme för tidigt men det är helt lungt för att jag mår perfaktoooo. Ska platta mitt hår idag. Och sen ska jag sminka mig och sen ska jag bara chilla. Ska ta bussen kvart i elva så jag hinner träffa johanna innan också. Men nu ska jag börja fixa till mig och så bloggar jag när jag kommer hem efter skolan. Puss!

nothings like memories

saknar mitt långa och fina hår

Hellugeorgius! Ska snart ta och sova för att jag är fett trött och vill sova länga idag ska fanimej vakna 10 imorgon! Börjar fan halv tolv. Awsome! Ska ta bussen till johanna imorgon så tar vi en lite sällskap till skolan. Men nu ska jag sova.. puss!

hey, yo sexi bitch

Hejhej! Fick mitt nya nr från comviq och det är laddat och klart men nu måste jag vänta på min mobil så att jag kan få tillbaka den från mobilbanken för att dem håller på att låsa upp den. Och jag skulle ingentligen har fått allting idag men tack vare den jävla svennen(inget illa menat) som jobbar där så fick jag lämna in den idag. Så jag får tillbaka den om 2-3 dagar! Jag kom nyss hem från konfan och det var fett skönt och chill idag. Sen efter så gick jag och isa en promenad och snackade lite. Men nu ska jag ta och käka mat. Puss!

några bilder från förrut

Hejpåer! Var ute med min mamma och min katt förrut och så lekte vi och tog kort ute. Det är ju as fint väder ute idag. Hoppas att det blir lika fint imorgon också för att då ska vi grilla. Awsome ju? Hoppas skolan blir bra imorgon och att jag blir frisk. Mår mycket bättre än igår tack vare medecinen för att jag hostar inte lika starkt nu. Och mår sjukt bättre. Nu sitter jag och äter glass och kollar på film. Jag ska ta och försöka och lägga mig tidigt idag. Puss!

vårdcentralen

Gomorgon! Mår lite bättre än igår ellerfall. Kom nyss hem från vårdcentralen för att jag skulle hämta medeciner. Men jag kommer troligsvis till skolan imorgon. Men nu ropar mamma på mig och det är mat. Puss!

svar på tal


Ibrahim om fan sjuk igen:
hur gammal är din mamma? hon är fett snygg loo ;))
Svar: HAHAHAHA, 41 ohh haffa då?

majaa om nothing's more beautiful than you:
sjukt fin bild på headern!
Svar: tack! det värmer som fan!

Azra om fotograferade finaste azra:
Tack så mycket finaste Pamela !!! <3 

Bra Blogg BTW ! <3
Svar: Varsegoood azzri♥ Tack habibi ♥

Elin karlsson om new design/nya bilder/nu till thn:
älskar dina sjukt stora och klara bilder! ♥
Svar: tack elin! bra att det är fint för er!

fan sjuk igen

så jävla underbar mamma jag har!

Asså fuck this world vad ont jag har i huvudet och halsen! Hoppas fanimej att jag blir frisk tills tisdag för jag orkar inte med att sitta hemma hela tiden. Och så ska mamma smörja någon lotion på mitt bröst det typ hjälper halsen och allt ont. Men nu ska jag ta alvedon. Puss!

nothing's more beautiful than you

Underbarste mannen i världen. Love u habibi!

Hej! Mår skit verkligen! Är sjuk och hostar lungerna av mig. Dör ju fan snart ju. Har kollat på film på tv:n as grymt och coolt ju! Nästan som en fucking bio. Men nu ska jag ta och dricka varm choklad. puss!

3D HEMMABIO


Harry Potter

Hej! Förlåt att jag inte blogga igår för att jag blev as trött. Igår kom mamma och pappa hem med en jävla 3DBluray hemmabio! Så sjukt grym är den. Sen kommer gäster hem till oss och så käkade alla godis, chips och massor av goagrejer. Vid tolv så stack dem hem. Och ungefär en halvtimme efter det så gick jag och la mig. Men idag så har jag blivit sjuk typ. Hostar som fan, det låter som att jag hostar upp mina lungar. Åhh orkar inte! Men nu ska jag skicka in min uppsats till eva-lena. Hoppas det blir bra. Men nu ska jag kolla på Harry Potter Del2. Puss!

Godkänd för fan!

bildlöstinlägg

Hejpåer! Är så jävla fucking stolt över mig själv! Gjorde ett prov idag, man skulle skriva en novell skrev fem sidor. Och så fick vi tillbaka vårt prov som vi gjorde igår och jag är GODKÄND! Efter skolan så var jag med tobbe kom nyss hem och ska sätta på en film och käka chips. Puss!

godis och film

Hola amigos! kollar på ike-and-tina-turner så jävla fin film asså. Man får sån respecT för tina. Men nu ska jag ta och plugga lite tills provet imorgon. Fick lite godis också så jag ska ta och mumsa på dem. Puss!

stand up for yourself

Tjooo! kom nyss hem. Har vart med tobbe och flummat runt i stan. Först så kom han till min skola och efter det så stack vi till min pizzeria och käkade! Sen så drog vi till stan och skrek på alla folk och skit. Haha, så jävla fluuummm asså. Pappa kom och hämtade mig vid hemmakväll och så ska jag låsa upp min mobil imorgon. Awsome ju! Comviq for life! Men nu ska jag ta och göra min engelska uppsats. Btw. hade historia prov idag och det gick asbra! stolt som fan ju? Nu sitter jag och skriver på min uppsats och skypar med robert. Puss!

pluggning på G

ph&redigering: me

Hej! Sitter och pluggar med historiemon och skypar med jesper och robban. Ska snart ta och sova för jag är ganska trött. Men ska bara plugga lite. Gonatt!

fetto pollo

Hej! sorry för usel uppdattering men har vart med goa personer. Var med Frida, Ebba, Petra och Tobbe. Vi var och käka på lilla köket och gick runt i stan lite. Hade as gött ju! Sen så stack alla och då var det bara jag och frida kvar och då tog vi och snackade lite. Så skön tjej där! Men just nu skypar jag med robertoooo och dricker min hallonsoda. Puss!

kebabsallad♥♥♥

hej! kom nyss hem från hannaälskling och nu sitter jag och äter kebabsallad och dricker cola. Fucking gött juu! slutade skolan fem över två idag. Sen drog jag, william och tobias till rece och så träffade vi några. Polisen kom och tog en killes öl och då visade han..sin lilla "vän" för dem och skrek fuck aina, fuck aina. Så jävla vidrigt var det! Daniel, jag och tobbe sprang där i från och skratta som fan. Sen drog daniel och william till thn så drog jag och tobbe till stan han köpte saker och sen drog vi till hanna vid fem tiden. Sen så träffade vi fina elin där också. Först så gjorde vi inget sen efter en stund så blev vi lite hyper? Efter en timme så stack elin. Sen vid åtta så drog bajstobbe också. Men som vanligt stannade jag hos hannnii. Vid tio drog jag till affären och så fick jag göra min sallad och hämta cola. Men nu ska jag ta och kolla på film. Puss!

skolan/donken/kommunhuset

Hejpåer! Sitter och "lyssnar" på en kvinna som snackar om miljöskit i kommunhuset och det har bara gått 20min och det känns som halva mitt liv har flugit förbi. Förrut var jag, jenny, alice och isa på donken och åt. Det var fan asgött. Men vi fick rå damp på busschauffören för att han var dum i huvudet förfan! Berättar mer när jag kommer hem för att nu ska jag "lyssna" på henne. Puss!


R O B E R T O

Tjooo, blev visst ett till inlägg ;) sitter och snackar med isa om allt typ roberto skulle sova nu för att han är en dum bebiiiis! Jag, isa och jenny drar till donken imorgon på lunchen det kommer fanimej bli göööttju! Kanske köper något medans jag är där, vem vet? Men nu ska jag fortsätta snacka med isa. Pusspåer!

skypar med robert, isa, matte, rickard, filip och erik

hej! sitter och skypar med tröga arslen som ska mobba hur jag snackar och skit hela tiden..eller aa robert och isa ska det. Nu sitter vi och bara snackar om allt. Men kanske tar och lägger mig ganska snart för att jag är fett trött! detta blir det sista inlägget idag. Gonatt!

hemma hos isa och chillar

bjudeeer!
hej! sitter hemma hos isa och "pluggar" vi har käkat och skratta som fan nere vid matbordet förrut omg, hon är verkligen cp. Vi ska ta och dunka musik och mobba robert!

skypar med isa

Tjoooooo bilder från kvällen. Det var fett skönt, roligt och mysigt! Var i O´lerys i thn med familjen och vi drack lite och käkade. Asså inte sprit..eller aa fick smaka på vin och la lite i mitt glas men inte som vissa svenska familjer (ingetillamenat!) Men för en halv timme sedan så kom vi hem och förrut skypade jag med robert och skrattade som fan. Men sen pallade jag inte med han så jag snackar med isabajsa nu. Men nu ska jag berätta det jag gjorde för robert för isa. Men gonatt på er mina fina!

new design/nya bilder/nu till thn

Hej! har fixat en helt ny design nu, vad tycks? Ellerfall så är jag ganska nöjd kanske kommer ändra några saker men annars så är jag fett nöjd. Och bilderna blev bra, bäästa yvonne. Hon sminkade mig, gjorde håret och tog kort. Men nu ska jag och familjen ut och fika så jag bloggar senare. Puss!

Sminking på G


Har nyss duschat och yvonne ska fixa till mitt hår och sminkningen. Kommer upp bilder senare och om det blir bra bilder så ska jag ändra designen. Puss!

fotograferade finaste azra

Så jävla fin är du azra!
Tjoo, ska ta och sova snart för att jag känner att jag är trött och ledsen för mitt hår så jag vill bara, mää (:[) men imorgon får vi ta videon istället så visar jag det när det är vågit eller krulligt vi får se. Idag så fixade vi till och fotograferade azra! Yvonne sminkade och fixade hennes underbara hår och jag sa hur hon skulle göra, tog kort och redigerade. Så jävla snygg är den kvinnan! Men nu ska jag ta och dra mot sängen. Puss!

new/summer/love/awsome


hemma hos sara

Hejpåer! Som ni se så har ärthjärnan gästbloggat.. men nu stter vi hemma hos sar i blåsut och väntar på den jävla bussen som kommer om en jävla halvtimme? Plus så har jag klippt mitt hår, jag kommer lägga upp ett videoinlägg lite senare så kan jag visa er hur det ser ut och jävla kort det är!!!!!!!!! (käften sara) Men jag kan erkänna att jag älskar det, hur roy frisören har klippt det. Väldigt bra men den jäveln skulle ta bort typ 2-3 cm men tog bort 12cm men jag lever NEEEEEEEEEEEEEEEEj DEEET GÖÖRR JAG INTEEE VILL HAAA TILLBAAAKKKAAA DEEEEEET LÅÅÅÅNGGAA!!????!?!! :((((((((((((((((( videoinlägget kommer ikväll ellerfall!
update; videon får komma upp imorgon!

sssaaarrraaa!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!
HEJPÅER ssaarraa hääääääääääär?!
hur mår ni, jsg mår bra, bättre än vanligt, jag har tråkigt, sitter hos pamela och vi ska kolla på film, pamela har klippt sig och hon sitter och gråter bara för att det är "kort", det går över brösten, men hon fattar inte det............
HEJDÅ! :d

Love (L)


new in / överby / donken

Hej! Var på överby med tobbe förrut och köpte solbrillor och earcuff. Käkade i donken och gick runt och skrek där. Sen så kom hans mamma och körde mig hem. Men snart så ska jag käka glass och läsa en bok. Puss!

Follow the path

Hej! Sitter och lyssnar på helen när hon snackar. Nej okej det gör jag inte..men nu ska jag det så jag måste stänga av mobilen. Bloggar när jag konmer hem från överby sen. Puss!


I have to let go of your hand

Tjo, sitter och ska fixa till mig så jag kan sova snart för min syster tjatar! Imorgon blire överby! Bloggar när jag kommer hem. Gonatt!


summer is on the way

Hejpåer! sorry för usel uppdattering men har hjälpt min pappa med hans dator. Hade en fett skön skoldag för att det var ju fan underbart väder! Satt ute med sara och johanna hela tiden i solen och det var så jävla skönt asså. Imorgon så ska vi ta en sån till dag och efter skolan så ska jag till överby med någon. Ska ta och fråga johanna eller sara om dem vill följa med eller något. Men nu sitter jag och skypar med hanna och ska ta  och käka en macka. Puss!

RSS 2.0